Douglas & Diesel's blogg

Douglas & Diesel's blogg

Ridgeback specialen

UtställningPosted by Frida Mon, July 27, 2009 21:44:54

I fredags åkte jag, Douglas, Diesel och Zanta som vi är hundvakt åt 1,5 vecka ner till Göteborg tillsammans med Pillan, Jidde med Leia, Luke och Malin, Jimmy med Beyla. Vi hade hyrt en stuga ca 1 mil från utställningen.

På lördagsmorgonen åkte jag, Douglas och Zanta till utställningen tidigare än dom andra för lydnadstävlingen som anordnades. Douglas var ensam i LK2 och hade bra poäng fram till det sista momentet, fjärren då han plötsligt fick för sig att han skulle rulla runt istället för sitta eller ligga, blev nog bara roligare när matte skrattade så då kunde man ta och rulla runt en gång till smiley Det ledde till en 0:a på det momentet och 1:a priset blev ett 2:a pris istället, men vad gör det smiley.

Luke och Pillan blev placerad som 4:e bästa juniorhane och vann dessutom bästa huvud & ridge smiley Diesel var anmäld till bruks/jaktklass och slutade på en 4:e plats och Douglas blev oplacerad i den stora championklassen.

Efter utställningen tog vi alla en promenad runt slottet och ner till vattnet innan vi åkte hem till stugan för att ta det lungt på kvällen med thaimat och snacks.

Beyla och Malin var först ut på söndagsmorgonen i juniorklass men blev oplacerade i den stora klassen. Zanta, som för andra gången gick i championklassen, gick och vann och placerade sig som bästa tik sedan. I BIR/BIM lyckades hon sedan slå till med att ta BIR:et också, var en chockad matte jag ringde upp sedan smiley. Zanta tog också hem bästa rörelser.

Bilder från helgen: