Douglas & Diesel's blogg

Douglas & Diesel's blogg

Åland

UtställningPosted by Frida Mon, June 01, 2009 12:01:34
Douglas & jag tillsammans med Zanta, Malin & Elsa har varit på Åland under helgen.
Vi åkte redan upp till Stockholm på fredagskvällen för att sova över hos Zanta & Malin för att sedan gå upp klockan 6.00 på lördagsmorgonen för att bege oss till Kapellskär.

Malin har sin pappa bor på Åland där även Mynta nu med bor så det blev fullt röj när vi kom fram. Så lördagen spenderades med bad i havet för hundarna och grillning senare under kvällen.

På söndagen var Dogge & Zanta anmälda till en utställning och ridgebacks var bland dom sista raserna ut så vi hann gå en promenad längs klipporna på förmiddagen.

Vi kom fram till utställningen vid 12 och efter ungefär 1 timmes väntan fick Douglas gå in i ringen. Stackars Dogge som inte är allt för pigg i värmen lyckades iallafall showa till sig ett finskt cert och blir därmed Finsk utställningschampion smiley.
Näst ut var Zanta som även hos fick det finska certet och även slog Dogge i BIR/BIM.

Vi stannade kvar till gruppfinalerna och fick springa in i ringen då dom satte ihop grupp 4 & 6 till en enda stor grupp. Zanta skötte sig strålande och lyckades vinna över alla hundarna smiley.
I BIS-finalen slutade en lite segare Zanta som 2:a i värmen. Tack Malin för att jag får visa snygg-Zanta smiley.
Efter utställningen åkte vi och hämtade Mynta och gick ner till havet och lät hundarna doppa sig innan det var dags att åka till färjan för att åka hem igen.

Bilder från helgen:
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sara & Uba Tue, June 02, 2009 07:57:10

Grattis! Till både Dogges och Zantas framgångar!

Posted by Patricia, Moa & Sancy Mon, June 01, 2009 15:03:51

Stooooort grattis till Dogges finska championat!! Självklart oxå till Zantas fantastiska placeringar!

Kramkram