Douglas & Diesel's blogg

Douglas & Diesel's blogg

Avesta och Årsta

UtställningPosted by Frida Mon, June 15, 2009 16:03:22

Lördagen började med att vi åkte iväg till Avesta klockan 06.00 tillsammans med Jenny med Gazolin & Iyeliz som hade sovit över hos oss.
Vi kom fram till ett regnigt Avesta och efter 3 steg på gräsmattan så var skorna genomblöta, som tur var hade vi med oss tält så vi kunde ta skydd för regnet.

Diesel var anmäld till öppenklass och slutade på en fjärde placering men med en bra kritik som jag tycker passar i dagsläget.
Dogge blev placerad som 2:a i championklass med CK och slutade som 2:a bästa hane tillslut.

Senare på lördagskvällen packade vi om i bilen och åkte upp till Stockholm för att sova över hos Malon + hundar.
Under hela natten forsatte det regna och när vi vaknade och åkte iväg mot Årsta så började det spöregna.
Douglas var anmäld till lydnaden men vädret var inte alls i smaken och Douglas tänkte inte ligga ner, som dom flesta andra hundarna. Alla 4 som kom till start i LK2 satt igenom platsläggnigen så vi var inte ensama. Poängen räckte visst till ett 3:e pris då vi 0:ade läggande under gång och vi fick tydligen en 0:a för att Dogge satt igenom platsen.

Sedan var det dags för utställningen och Diesel var först ut i bruks/jaktklass. Diesel lyckades placera sig på första platsen men utan CK för att domaren tyckte han var för ung.
Douglas placerade sig som 4:a i championklassen med CK men åkte ut senare i bästa hanhundsklassen.
Men vi hade en trevlig dag tillsammans med alla trots att allt var verkligen blött när vi kom hem. Till nästa Årsta-utställning har vi beställt sol smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.